Абонаментът в ZnamKak.com помага:

Алина Чаушева
Очаквам всяка среща с нетърпение. За мен е удоволствие и чест да бъда част от вашата платформа и вашите обучителни срещи. Безкрайно благодаря! Бъдете здрави!
Ани Манахова
Най-полезното в ZnamKak.com e експедитивността на действие и богатата база информация. Помага ми в решаването на конкретни казуси и да съм в крак с текущи промени. ZnamKak.com ни поддържа информирани.
Марина Златарева
Най-полезното в ZnamKak.com са статиите, които разглеждат различни казуси, особено тези, в които са посочени примери. Аонаментът е достъпен, а ежемесечните срещи по актуални въпроси допринасят изключително за поддържане на актуалността на знанията ни.
Мария Димитрова
Темите, които се поставят в сайта са винаги актуални и от практиката. Статиите от колеги са много полезни. Те често съдържат рационални тълкования, които не могат да се прочетат другаде. Абонаментът ми помага в ежедневната работа, взимането на решения по текущи казуси, по-доброто разбиране на законови промени.
Велиана Неделчева
Най-полезното в ZnamKak.com e научаване на нови и затвърждаване и надграждане на вече познати за нас теми!Бих препоръчала абонамент в ZnamKak.com, защото сте най-добрите в това, което правите ! :)
Стоянка Чачева
Цялата информация, поднесена компетентно и професионално, ми е полезна. ZnamKak.com ми помага да решавам казусите, с които се сблъсквам и да се информирам за новостите в законодателството.
Гергана Хаджиколева
Най-полезното в ZnamKak.com са кратките семинари по актуални теми. Бих препоръчала абонамент в ZnamKak.com, защото информацията е винаги актуална и интернет страницата е добре организирана.
Милен Сарандев
Най-полезното в ZnamKak.com e обширната и добре систематизирана информация. Убеден съм, че абонаментът че ще бъде от полза на всеки настоящ и бъдещ колега, избрал да работи и да се развива в областта на счетовосдтвото. Бъдете здрави и продължавайте все така - на гребена на вълната!
Стела Чернец
ZnamKak.com са винаги актуални и навременни. Абонаментът ми помага в ежедневната работа. Бих препоръчала абонамент, защото ZnamKak.com е полезен.
Роси Янчева
Винаги очаквам да науча нещо ново, убедена съм, че не си губим взаимно времето и получените знания ще намерят приложения в практиката. Ценна, полезна и актуална е информацията, която поднасяте!
Красимира Бахова
Платформата Znam.Kak.com e всъщност Знам как да бъда винаги в час с актуалните проблеми в практиката на счетоводителите. Публикуваните статии са винаги към актуални към момента проблеми. Онлайн срещите с водещи специалисти в трудовото и данъчно законодателство са истинско богатство. Знам как ми дава възможност да знам и да мога повече.
Милена Палевска
Най-полезното за мен са семинарите, които се организират по актуални теми. Кратко и ясно се акцентира на важни въпроси. Намирам сигурност за това, че при нужда винаги ще намеря решение на казусите, които имам. Почти ежедневно чета интересни статии, които са насочени към практиката, с ясна и точно представена информация.
Оптиком ООД
В ZnamKak.com има много полезна и актуална информация, което ни помага при решаването на различни счетоводни и данъчни казуси в ежедневието. Много полезни са също и кратките семинари по-конкретни теми. Ще бъде от полза за всички счетоводители.
Цветелина Стойнева
Най-полезното в ZnamKak.com e актуалната информация, която предоставя и срещите в Zoom. Бих препоръчала абонамент в ZnamKak.com, защото съм доволна от организацията и структурата на самия сайт
НАТ-Ташева и партнер ЕООД
В ZnamKak.com се разискват се въпроси и теми от ежедневната практика в областта на трудово-правните взаимоотношения, на достъпен и разбираем език. Колегите от ZnamKak.com са на наше разположение при необходимост, бързо, своевременно и компетентно получаваме отговори на зададените въпроси.
Новаков груп ЕООД
ZnamKak.com е мястото, където си сверяваме "часовника" на знанията в счетоводното, трудовото и осигурително законодателство. Статиите са изключително полезни и най-вече актуални в бързо променящата се норматимна уредба. Препоръчвам на всеки любознателен счетоводител да направи абонамент!
Радостина Добринска
Най-полезното в ZnamKak.com е подробната разработка на казусите с практическа насоченост. Бих препоръчала абонамент в ZnamKak.com, защото е полезен.
Нели Цветанова
Ясни и разбираемо поднесени казуси, достатъчно професионално обосновани, но в същото време без излишно теоретизиране. ZnamKak.com помага реално и адекватно в практиката. Благодаря!
Павлина Стаматова
Разнообразие от разработени казуси в различни сфери на данъчно и осигурителното право. Помага в ежедневната ми работа. Срещите в ZOOM са изключително полезни.
Снежана Димитрова
Систематизирани,точно и конкретно представени статии на база нормативната уредба за всеки казус от счетоводната практика.Колегите са положили много труд във всяка статия, която ни предоставят на нас практикуващите счетоводители, за да знаем и можем повече. Възхитена съм от труда им. Благодарности от сърце!
Станимира Димитрова
ZnamKak.com ми помага надграждане на познанията ми. Бих препоръчала абонамент, защото е достъпен и на високо професионално ниво.