Какво сме подготвили през май

15.05.2024 Плащания в брой

гост-лектор: доц. д-р Николай Колев

Начало 14:00. Продължителност: 1 час

Регистрация ТУК

Ще разгледаме какъв е обхватът на забраните за плащания в брой и какво е тяхното действие; има ли изключения от тях и как да се възползваме от тях; какво е значението на основанието за извършване на плащането и как да го идентифицираме, за да се защитим в максимална степен; с какви рискове се сблъскваме, ако се окажем в нарушение на забраните, и как да ги избегнем или намалим.

Участието за всички, с активен абонамент в ZnamKak.com, е безплатно. Ако сте наш абонат, достатъчно е само да напишете имейла си!
Ако нямате абонамент, каним Ви да се присъедините към нашия отбор!

 

Направете абонамент, цената е по-малка от половин кафе на ден! 

 

31.05.2024 безплатен онлайн практикум:

Актуални моменти при въвеждането на електронни ваучери, с гост-лектор Димитър Войнов

Организираме това събитие специално и единствено за всички абонати на ZnamKak.com. То е част от усилията ни да бъдем полезни и да предоставяме актуална информация и ресурси, които да подпомагат Вашето професионално развитие.

Детайли за практикума:

Дата: 31.05.2024 - петък
Час: 14:00
Формат: онлайн
Продължителност: 90 минути
Лектор: Димитър Войнов


За да участвате в този безплатен практикум, единственото условие е да имате активен абонамент в ZnamKak.com. Регистрация ТУК

Не пропускайте възможността да се запознаете с актуалните моменти при въвеждането на електронните ваучери и да получите ценни съвети от водещ експерт, чиито лекции никога не са скучни!


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация